Myymälät

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva moderni, laadukas ja energinen kukkakauppaketju.

Tilaa kukat kotiovellesi

Kukkakaarelta voit tilata floristien loihtimat kukat kotiovellesi nopeasti ja kätevästi.

 

Kukkakaari-myymälät

Kukkakaari on pääkaupunkiseudulla toimiva moderni, laadukas ja energinen kukkakauppaketju. Myymälät sijaitsevat Espoossa, ja Kirkkonummella. Espoossa: Kukkakaari Lippulaiva, Entresse, Muurala sekä Kirkkonummella Kukkakaari Jorvaspuoti. Lämpimästi tervetuloa myymälöihimme kaikissa alan asioissa – Kiitos sinulle, joka tuet kotimaista yrittäjyyttä!


Olemme monialainen perheyritys ja historiamme ulottuu jo 1980-luvun loppuun. Yhä tänä päivänä olemme perheen ja suvun voimin toimiva yritys. Pienestä torikauppaa harjoittavasta yrityksestä on kasvanut pääkaupunkiseudulla tunnettu, luotettava ja monipuolinen yrityskokonaisuus. Tavoitteemme on palvella alueemme asiakkaita aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tärkeintä meille on nähdä asiat asiakkaan silmin ja toteuttaa asiakkaidemme toiveet mahdollisimman hyvin. Nämä voivat olla niinkin erilaisia kuin – juhannukseksi tulppaaneja, maaliskuussa kieloja yms. Meille melkein mikään ei ole mahdotonta! Hyvät yhteistyökumppanimme Suomessa ja maailmalla takaavat laadukkaan ja tehokkaan toiminnan ympäri vuoden. Tarvittaessa olemme auki 24/7.

Valttikorttimme on alan asiantuntijuus

Suosimme kotimaisuutta ja paikallisia viljelijöitä, mutta jos jotain ei täältä saa, niin saamme ne suoraan Hollannista suurilta markkinoilta. Seuraamme, etsimme ja ostamme joka päivä, tavoitteena laadukkain tuote kohtuulliseen hintaan. Keskitymme oleelliseen ja tärkeään – tarjota aina paikkakunnan parhaat ja laadukkaimmat tuotteet! Valttikorttimme on alan asiantuntijuus, upeat yhteistyökumppanit maailmalla sekä taitavat ammattitaitoiset floristimme. Tule rohkeasti juttelemaan liikkeisiimme ja toteutamme unelmiesi kukkasidonnat!

Yrityksemme toimii myös tuoretuotteiden jälleen- ja tukkumyynninalalla.

Tuoremyynti Pitkäsen myymälät: Jorvaspuoti, Fresh Market Helsingin päärautatieasema sekä kesäkaudella toripisteet pääkaupunkiseudulla. Lisätietoa Tuoremyynti Pitkäsen toiminnasta sekä tuoretuotteiden verkkokaupan löydät osoitteesta www.tuoremyyntipitkanen.fi

Kukkakaari Instagramissa