Surusidonta

Kukat kaipuun ja surun hetkiin♥

Surun kohdatessa, lähetetään usein omaisille osanottokukkia ennen hautajaisia. Hautajaisiin viedään yleisesti hautavihkoja, -kimppuja sekä erilaisia seppeleitä. Joihinkin tilaisuuksiin kuitenkin toivotaan tuotavaksi esimerkiksi vain yhtä ruusua, joten omaisilta kannattaa selvittää mikä käytäntö heillä on hautajaiskukille, ennen tilauksen tekemistä.

Siunaustilaisuuteen omaiset hankkivat yleisesti arkkulaitteen sekä muistotilaisuuteen kukat kahvipöydille sekä vainajan kuvan viereen. Autamme mielellämme hautajaiskukkien valitsemisessa ja suunnittelemisessa. Toimitamme hautajaiskukkia myös kirkkoon pääkaupunkiseudulla. 

Hautajaiskukat sekä osanottokimput voi tilata myös verkkokaupastamme, ilman myymälään saapumista. 

Hautavihko (surulaite)                              -tehdään kahvaan

70 €                     pieni, n. 10 -15 kukkivaa kukkaa (pituus n. 60 cm ja leveys n. 40 cm)

80 €                    keskikoko, n. 20 kukkivaa kukkaa (pituus n. 70 cm ja leveys n. 45 cm)

90 €                      iso, n 25 kukkivaa kukkaa, voidaan myös käyttää liljaa, kallaa tai muita erikoiskukkia. (pituus n. 80 cm ja leveys n. 50 cm )

                       

Erikoiskukat: Lilja, Kalla ja Orkidea, suositellaan tilaamaan vähintään 1-2 viikkoa ennen.

* Liljoille ja muille erikoiskukille on valittava varakukat saatavuuden ja aukeamisongelmien takia. Huomioithan, että kaikkia kukkia ei ole saatavilla ympärivuoden.

Hautakimppu

20 € – 60 €          Kimppu sidotaan hautavihkon muotoisesti ja kukkavalinnat ja määrät vaikuttavat hintaan. Yleisin koko kimpuista on n. 40 €arvoinen kimppu.