Myymälät

Olemme Espoossa, Helsingissä ja Kirkkonummella toimiva moderni, laadukas ja energinen kukkakauppaketju. Olemme monialainen perheyritys, jonka historia ulottuu jo 1980-luvun loppuun. Yhä tänä päivänä olemme perheen ja suvun voimin toimiva yritys. Pienestä torikauppaa harjoittavasta yrityksestä on kasvanut pääkaupunkiseudulla tunnettu, luotettava ja monipuolinen yrityskokonaisuus. Tavoitteemme on palvella alueemme asiakkaita aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tärkeintä meille on aina nähdä asiat asiakkaan silmin ja toteuttaa asiakkaan toiveet. Nämä voivat olla niinkin erilaisia kuin - juhannukseksi tulppaaneja, maaliskuussa kieloja yms. Meille melkein mikään ei ole mahdotonta! Hyvät yhteistyökumppanimme Suomessa ja maailmalla takaavat laadukkaan ja tehokkaan toiminnan ympäri vuoden. Tarvittaessa olemme auki 24/7!

Suosimme kotimaisuutta ja paikallisia viljelijöitä, mutta jos jotain ei täältä saa, niin saamme ne suoraan Hollannista suurilta markkinoilta. Täten seuraamme, etsimme, tutkimme ja ostamme joka päivä, tavoitteena laadukkain tuote kohtuulliseen hintaan. Keskitymme oleelliseen ja tärkeään - tarjota aina paikkakunnan parhaat ja laadukkaimmat tuotteet! Valttikorttimme on ehdottomasti alan asiantuntijuus, upeat yhteistyökumppanit maailmalla sekä taitavat floristimme, jotka tuottavat Kukkakaaren upeat luomukset. Tule rohkeasti juttelemaan liikkeisiimme ja toteutamme unelmiesi kukkasidonnat! Voit myös suoraan ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tukku@kukkakaari.fi

 

Kukkakaari Entresse, Espoo

"Suomen isoin kauppakeskus kukkakauppa" - Täyden palvelun kukkakauppa (avattu jouluna 2008). Haemme aina uusimmat trendit maailmalta. Laadukas ja tinkimätön asenne omaan työhön, asiakaspalveluun ja tuotteiden laatuun ovat "mottomme". Olemme asettaneet Entressen tavoitteet erittäin korkealle. Emme kilpaile muiden kanssa, vaan teemme työmme aina 100% asenteella, jotta asiakas on tyytyväinen. Kukkakaari Entresse on erikoistunut kukkasidontaan, kukkiviin kasveihin, viherkasveihin sekä hyvään valikoimaan oheistuotteita, kuten ruukkuja, lannoitteita, multaa sekä yksilöllisiä lahjatavaroita. Kukkakaari Entressessä asikkaita palvelee 4 kukkien ammattilaista. Isotkin tapahtumat tilakoristeluineen onnistuu varmasti. Myös yritysasiakkaiden suosikki paikka Espoossa!

Emme tee tätä työtä ajattelemalla vain huomista tai ensiviikkoa, vaan katsomme aina tulevaisuuteen useiden vuosien päähän ja ne tavoitteet saavutetaan vain tekemällä oma työmme asiakkaita varten parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa!

Avoinna ark. 9-20, la 9-18, su 12-18 ja pyhinä 11-16. Sesonkeina ark. 9-21

p.  0400176002

 

Kukkakaari Pikkulaiva, Espoo

Kauppakeskus Lippulaivan sulkeuduttua, olemme siirtyneet uuteen upeaan Pikkulaivaan! Pikkulaiva on ns. väliaikainen Pop-up kauppakeskus, jonka toiminta siirtyy vuonna 2020(alustavien suunnitelmien mukaisesti) takaisin täysin uudistettuun Lippulaivaan.

Tämän ajan haluamme palvella asiakkaitamme kuitenkin samalla tavalla ja samalla tuotevalikoimalla kuin ennenkin.

Myymälän idea on tarjota asiakkaille nopeasti mukaan otettavaa ja laadukasta kukkaa kaikelle kansalle. Mallia on haettu Keski-Euroopasta, jossa kukat tuodaan esille aina asiakkaan ulottuville.  Ammattitaitoinen ja idearikas henkilökuntamme on aina avulias ja valmis palvelemaan kaikissa alan asioissa. Tervetuloa!

Avoinna ark. 8.30-20, la 8.30-19, su 11-18, pyhinä aukioloajat vaihtelevat (seuraa fb-ilmoittelua). Sesonkeina ark 9-21

p. 0406827720

 

Kukkakaari Lauttis, Helsinki

Uusin myymälämme ja ensimmäinen kukkakaari-ketjun myymälä Helsingin Lauttasaaressa. Täyden palvelun kukkakauppa - laadukkaat sidontatyöt, sesonkeja seuraava tuotevalikoima ja mukava asiakaspalveluympäristö takaavat

hyvän ostokokemuksen. Tervetuloa Kukkakaari Lauttikseen! Jatkossa toivomme myös saavamme palvella metrolla kulkevia asiakkaitamme.

Avoinna ark. 9-20, la 9-18 ja su 11-16.

 p. 0401544965